You are currently viewing Izlazak živog albuma GRRR Live! legendarnog sastava The Rolling Stones

Izlazak živog albuma GRRR Live! legendarnog sastava The Rolling Stones

The Rolling Stones u veljači iduće godine najavljuju izlazak živog albuma “GRRR Live!”, koji će sadržavati njihove najveće hitove snimljene u povodu obilježavanja 50-godišnjice grupe (koju su dočekali 2012. godine), uz gostovanje brojnih glazbenika.

Prije deset godina, 15. prosinca 2012., The Rolling Stones izašli su na pozornicu u Prudential Centeru u Newarku (New Jersey) na posljednji od četiri njujorška nastupa u sklopu turneje “50 and Counting Tour”. Jedan od najlegendarnijih nastupa benda, koji je ponovno montiran i remiksiran za predstojeće izdanje, sadržava gostovanja Brucea Springsteena u “Tumbling Dice” i Lady Gage u “Gimme Shelter”. Ostali gosti iznenađenja bili su The Black Keys u pjesmi “Who Do You Love?”, Gary Clark Jr. i John Mayer u pjesmi “Going Down” te Mick Taylor u pjesmi “Midnight Rambler”.

Izdanje koje će sadržavati neke od najvećih hitova u 60 godina karijere The Rolling Stonesa (kao što su “It’s Only Rock ‘n’ Roll (But I Like It)“, “Honky Tonk Women”, “Start Me Up”, “Gimme Shelter”, “Sympathy for the Devil” i “(I Can’t Get No) Satisfaction”) bilo je moguće gledati isključivo kao sadržaj na zahtjev, ali sada će taj koncert, na radost obožavatelja, biti dostupan u različitim formatima.

Goran Čelig