You are currently viewing Godišnjica premijere komedije Ted redatelja Setha MacFarlenea

Godišnjica premijere komedije Ted redatelja Setha MacFarlenea

Na današnji je dan, 29. lipnja 2012. godine održana svjetska premijera nezaboravno luckaste komedije “Ted”, prvog dugometražnog filma Setha MacFarlenea, tvorca također urnebesnih animiranih serija “Family Guy” i “American Dad!”.

“Ted” će nam, poput spomenutih serija, podariti prilično sirov humor koji neće biti za sve, ali mora mu se priznati da su koncept i šale o perverznom plišanom medvjediću prilično originalan koncept, koji će tri godine poslije doživjeti i nastavak.

Usamljeni dječak John Bennett (Mark Wahlberg) za jedan Božić poželio je velikog plišanog medvjeda Teda. Odjednom, Ted je tajanstveno oživio i postao Johnov najbolji prijatelj. Nakon prvotnog šoka i dječakovi roditelji naviknuli su se na to da je plišanac poput živog bića. No nisu samo oni bili iznenađeni, čitav svijet uskoro je upoznao Teda, koji je postao velika zvijezda. Danas je John odrastao muškarac, pomalo nezreo, koji zajedno s Tedom uživa u raskalašenom životu iako je u vezi s kolegicom s posla Lori Collins (Mila Kunis). Svakog muškarca dočeka odrastanje i trenutak kada mora birati: djevojka iz snova ili nenadmašivo zabavni plišani medvjed?

Goran Čelig