Zmaj Orko Star – Live at KCM

Zmaj Orko Star vodi vas na uzbudljivo glazbeno putovanje albumom prvijencem “Escape”, koji ćemo čuti uživo večeras u KCM-u.

Trio koji čine Zoran Majstorović, Borko Rupena i Toni Starešinić oduševljava nevjerojatnim improvizacijama. Upotrebom širokog spektra instrumenata Zmaj Orko Star gradi zvuk nove europske improvizirane glazbe.

To glazbeno djelo dokument je u vremenu trojice istraživača i glazbenih prijatelja, zaljubljenika u glazbu koji su bez predumišljaja uspjeli učiniti nešto nesvakidašnje. Iskusan jazz-trio već se godinama okuplja na nastupima uživo kako bi improvizirao fantastično putovanje sa svakim slušateljem. Sada su odlučili počastiti publiku prvim studijskim izdanjem te se okupili u studiju Kramasonik, gdje su dva dana snimali materijal na identičan način kao na nastupima: uživajući u umjetnosti improvizacije. Nakon dva dana uživancije i improvizacije te malo uređivanja snimki nastao je finalni proizvod, album “Escape”, koji imate priliku čuti u društvu ta tri sjajna glazbenika.

Preporučena donacija: 6 eura.

The event is finished.

Date

13. 5. 2023.
Expired!

Time

21.00

Oznake

Koncert,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply