Predstavljanje zbirke poezije Zvjezdani zagrljaj Ane Jusić

Pozivamo ljubitelje poezije da dođu na predstavljanje prve zbirke poezije Ane Jusić “Zvjezdani zagrljaj” u izdanju Mind Ability naklade.

O Aninoj će poeziji, osim nje same, govoriti književnik Željko Krznarić, blogerica i vlasnica portala Čitaj knjigu Alis Marić te glumica Jelena Miholjević, koja će nam također čitati stihove. Za dodatni ugođaj kao gost nam dolazi i sjajni kantautor Ibrica Jusić.

Predstavljanje će voditi urednica u Mind Ability nakladi Ivančica Tarade. Očekuje vas i promotivna cijena zbirke te potpisivanje knjige s posvetom autorice, stoga navratite i počastite se s kolačićima i stihovima s dušom. Kao dodatni motiv donosimo vam dojmove Jelene Miholjević nakon čitanja Aninih stihova: “Dok čitate poeziju Ane Jusić, taj je doživljaj poput dodirivanja unutrašnjosti cvjetnih latica, poput šetnje šumom, poput ispijanja svježe izvorske vode s vrela. Anine nam pjesme govore o osjećajima i zbivanjima koji su nam svima znani, na takav zadivljujući način da plovimo tim emocijama kao da ih doživljavamo prvi put. Poezija Ane Jusić iscjeljuje naš unutarnji i vanjski svijet – koji toliko žudi za toplinom, za razumijevanjem i nježnošću.”

Vidimo se!

The event is finished.

Date

7. 6. 2023.
Expired!

Time

18.00

Oznake

Kultura,
Umjetnost

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Ostali organizatori

Mind Ability d.o.o.
Phone
+385915651903
Email
naklada@mindability.hr

Leave a Reply