Predavanje: Dr. Semir Osmanagić – Energija bosanskih piramida

VAŽNA OBAVIJEST!
Zbog neplaniranih radova u klubu prisiljeni smo promijeniti mjesto održavanja skupa. Ispričavamo se posjetiteljima i zahvaljujemo na razumijevanju.
Nova adresa: Studentski centar (velika kinodvorana), Savska cesta 25, Zagreb.

Za ovaj program obavezne su rezervacije mjesta na naš e-mail kcmmyspirit@gmail.com. Predavanje traje dva i pol sata. Bit će i vremena za vaša pitanja.

Minimalne donacije za program: 40 kuna.

Dr. Semir Osmanagić – Energija bosanskih piramida
Sve vjerne ljubitelje predavanja u KCM-u svakako će razveseliti vijest da nam u goste dolazi dr. Semir Osmanagić, znanstvenik, autor i istraživač. Prije nego što je postao poznat i nama na Balkanskom poluotoku otkrićem bosanskih piramida, dr. Osmanagić profilirao se kao vrsni arheolog i antropolog istražujući gotovo sve svjetske lokacije gdje se pojavljuju piramidalne strukture i tragovi starih civilizacija. Nije to mali broj, jer piramide su smještene po cijelom svijetu i na svim kontinentima. Osim u Egiptu, ima ih u Kini, na Mauricijusu, Kanarskim otocima, u Boliviji, Peruu, Hondurasu, Gvatemali, Italiji i drugim zemljama.

Svoja vrijedna saznanja i vrlo intuitivne antropološke spoznaje podijelio je izlažući na raznim sveučilištima; od egipatskih, jordanskih, saudijskih, malezijskih, norveških i nizozemskih do švicarskih, američkih, kanadskih, srpskih, hrvatskih… Redovan je gost na međunarodnim konferencijama na kojima beskompromisno zastupa uvođenje drukčijeg pogleda na prošlost. Posljednjih godina, otkrićem bosanskih piramida i znanjem skupljenim na putovanjima i istraživanjima, dr. Osmanagić ide i nekoliko koraka ispred vremena, znanosti i povijesti koju poznajemo i donosi nam na uvid mnoge nove zanimljive istine i činjenice o piramidama, a još više o razlozima zbog kojih su građene, kao i o načinu života civilizacija koje su obitavale u ta davna doba. Ne kažemo bez razloga istine i činjenice, jer je dr. Osmanagić vrlo pametno pristupio istraživanju cijeloga kompleksa u Visokom i ponajprije organizirao cijeli niz interdisciplinarnih istraživanja, koja pokazuju jasne i nepobitne rezultate mjernih instrumenata kojima se služi moderna znanost.

Iz tih svih saznanja dr. Osmanagić donosi potpuno novi pogled na povijest, a svakako i na društvo i svijet u kojem živimo, našu svjesnost i duhovnost, ali i na naše zdravlje, kako fizičko, tako i duhovno. Razlog su energije koje on vrlo jasno razaznaje i mjeri pravim instrumentima, pa nam je lakše dokučiti drevna znanja naših predaka, koja nam trebaju u vremenima u kojima se nalazimo. Upravo te energije bit će tema ovoga predavanja.

The event is finished.

Date

26. 11. 2022.
Expired!

Time

17.00 - 19.30

Oznake

Društvena zbivanja,
Ekskluzivno,
Na rubu znanosti,
Predavanje

Lokacija

Studentski centar
Savska cesta 25, Zagreb
Website
http://www.sczg.unizg.hr/
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply