Otkazano: Garage in July

Koncert je nažalost otkazan, zbog čega se ispričavamo, a umjesto te svirke nastojat ćemo organizirati nešto drugo. Hvala na razumijevanju.

Garage in July, jedini hrvatski visokooktanski swamp ‘n’ roll bend, vraća se na scenu! Bend je to kojem su kritika i publika nekad davno tepali, još dok su mu članovi bili klinci. No sad je to bend koji uživa u tome što radi i za drugo ne mari.

Članovi su Bojan Đurđević (vokal, usna harmonika, ritam-gitara), Marko Bagarić Bagi (solo i ritam-gitara), Igor Hanžek (bas) i Krešimir Oreški (bubnjevi), a sastav je nastao 2011. godine pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta Bluesa i Chicago Bluesa.

Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije, kao i u inozemstvu. Pojačani novim bubnjarom, Krešimirom Oreškim (koji vještine brusi u Kriesu, Kwaka Afrobeatu itd.), ponovo imaju priliku uživo svirati pjesme uz koje su odrastali i uz koje još uvijek rastu. Bagi, Igor, Bojan i Krešimir spremni su ponovno raditi ono u čemu uživaju najviše, svirati rock ‘n’ roll! Dvije gitare, bas, bubanj i usna harmonika – Mississippi i Baranja. Ravno naprijed. Bez sranja. Samo ljubav i glazba.

Garage in July možete pratiti na društvenim mrežama.

https://garageinjuly7.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/garageinjuly7
https://www.youtube.com/@GarageinJuly
https://www.instagram.com/garage_in_july/
https://www.facebook.com/Garage.in.July

Preporučena donacija: 4-5 eura.

The event is finished.

Date

8. 7. 2023.
Expired!

Time

21.00

Oznake

Koncert,
Ljetni program,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply