Kudikamo: Limitless Apologies

Program Limitless Apologies (LA) zamišljen je kao izmjenjiv i nepredvidiv. Bez obzira na to, u sklopu tog izdanja sve će prisutne svojim zvukom i pojavom još jednom omađijati Roko i idejni začetnik LA koncepta Đuro. Naravno, ostat će dosljedni samoj ideji programa, a predstavit će novi projekt pod nazivom Kudikamo. I u ovom slučaju vrijedi ona stara odrednica LA: ne postoji nikakav glazbeni plan ni ruta – postoji jedino cilj.

Tako će se na pozornici KCM-a izmjenjivati ekstravagantne, plesne te nikada do sada izvedene bravure na synthu, melodici, looperima, bubnjevima, igračkama i mnogim drugim instrumentima koji to zapravo i nisu.

Roko Margeta (aka Gnomad) – voli basove, a i treblove, finu papicu (i pipicu), šumicu, cirkus, organizirani kaos, zelenu, onaj masažer za glavu, pravljenje zvukova od čega god, mačke, arhaičnost, sci-fi futurizam, onaj osjećaj kad ste korak ispred sebe…

Đuro Dobranić – ranom zorom voli čuti taj tajanstveni, mistični zvuk budilice, čistiti duboki snijeg, stajati duuugoooooo na hladnoći u redu, grabljati lišće… Voli grenadir-marš i ajngemahtec, hladnog odojka, a najviše ipak voli miješani suhi začin i Netflix/HBO serije. Od slatkoga obožava Bambucha Fantu, marcipan, Bajaderu, Griotte i Ledene kocke.

Pridružite nam se u svima nam dobro poznatom podrumu KCM-a uz preporučenu donaciju od 20 kuna.

The event is finished.

Date

6. 9. 2022.
Expired!

Time

22.30

Oznake

Koncert,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Mesnička
Mesnička ulica 12, Zagreb
Website
https://bit.ly/3KN1R7a
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Mesnička
Email
kulturnicentarmesnicka@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply