Izložba: Sanja Gerovac – Sound & Vision

Slikanje glazbe
To je proces koji nastaje puštanjem čuda da se dese, improvizacija i interakcija između izvođača. U njemu nestaje vrijeme i prostor, nestajem ja, ostaje samo trenutak i ono što se stvara. Ne, nije trik-performans, već izražavanje i reakcija na ono što osjetim kada čujem zvuk ili glazbu, te obrnuto drugim smjerom, kao izmjenična struja – osjetilom vida i unutarnjim doživljajem prenosi se pjesma. Istraživanje trenutka komunikacijom na platnu.

Slikarica glazbe Sanja Gerovac rođena je 16. srpnja 1973. godine u Dachauu (Njemačka). Završila je srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu te višu školu za slikarstvo Agora. Pohađala je razne tečajeve crtanja i slikanja. Osim slikanjem, već 14 godina bavi se plesom metodom 5Ritmova. Plešući došla je na ideju o slikanju glazbe, o prenošenju zvuka/muzike u boje i oblike, nevidljivog u vidljivo.

Izložbu u Kulturnom centru Multimedija možete pogledati svaki dan od devet sati do ponoći, koliko traje radno vrijeme kluba, sve do 26. travnja.

Dodatne informacije: Facebook-stranica autorice.

The event is finished.

Date

14. - 26. 4. 2023.
Expired!

Time

Cijeli dan

Oznake

Izložba,
Kultura,
Umjetnost

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply