Garage in July – Live at KCM

Garage in July, jedini hrvatski visokooktanski swamp ‘n’ roll bend, vraća se na scenu! Bend je to kojem su kritika i publika nekad davno tepali, još dok su mu članovi bili klinci. No sad je to bend koji uživa u tome što radi i za drugo ne mari.

Članovi su Bojan Đurđević (vokal, usna harmonika, ritam-gitara), Marko Bagarić Bagi (solo i ritam-gitara), Igor Hanžek (bas) i Krešimir Oreški (bubnjevi), a sastav je nastao 2011. godine pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta Bluesa i Chicago Bluesa.

Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije, kao i u inozemstvu. Pojačani novim bubnjarom, Krešimirom Oreškim (koji vještine brusi u Kriesu, Kwaka Afrobeatu itd.), ponovo imaju priliku uživo svirati pjesme uz koje su odrastali i uz koje još uvijek rastu. Bagi, Igor, Bojan i Krešimir spremni su ponovno raditi ono u čemu uživaju najviše, svirati rock ‘n’ roll! Dvije gitare, bas, bubanj i usna harmonika – Mississippi i Baranja. Ravno naprijed. Bez sranja. Samo ljubav i glazba.

Garage in July možete pratiti na društvenim mrežama.

https://garageinjuly7.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/garageinjuly7
https://www.youtube.com/@GarageinJuly
https://www.instagram.com/garage_in_july/
https://www.facebook.com/Garage.in.July

Ulaz je besplatan, a donacije su dobrodošle.

The event is finished.

Date

2. 12. 2023.
Expired!

Time

21.30

Oznake

Koncert,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply