Bok Blues – Live at KCM

Bok Blues, dvojac, autorski dio BE HA VE Americana Blues Banda, odlučio je probe prilikom komponiranja i aranžiranja novih pjesama predstaviti javnosti. Zoran Haraminčić Hara, kompozitor, aranžer, producent, multiinstrumentalist, i Davor Bunčić Buna, vokal, tekstopisac, kompozitor i usnoharmonikaš, dugi su niz godina uključeni u blues-scenu i nastupali su u mnogim bendovima. Novim uzbudljivim pothvatom Bok Blues izražavaju svoju viziju toga glazbenog žanra predstavljajući vlastite skladbe i jačajući temelje blues-glazbe u Hrvatskoj.

Bok Blues predstavlja autorsku blues-glazbu nadahnutu ljubavlju i osjećajima koje ljudi doživljavaju kad su zaljubljeni. Taj je duet u svibnju 2022. godine predstavljao Hrvatsku na International Blues Challengeu u američkom gradu Memphisu u državi Tennessee. Postigao je izuzetan uspjeh ušavši u polufinale tog natjecanja u konkurenciji brojnih glazbenika iz Sjedinjenih Američkih Država i svijeta. U lipnju ove godine Bok Blues odlazi u poljski Chorzow predstaviti hrvatski blues na European Blues Challengeu.

Uza sve to, 30. listopada 2020. pobijedili su u solo/duo-kategoriji na 12. Croatian Blues Challengeu, a 16. travnja 2021. izlazi im za Spona Music album “Memphis Insight” s jedanaest autorskih kompozicija. Snimljen je u bivšoj kuhinji, često na prvu i bez dodatne obrade, čime je zadržao šarm jednostavnosti i iskrenosti.

Ulaz je besplatan, a donacije su dobrodošle.

The event is finished.

Date

26. 1. 2023.
Expired!

Time

21.15

Oznake

Koncert,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply