Andrej Uzelac: Put Svijesti – metoda samorazvoja

Put Svijesti introspektivna je i transformativna metoda koja omogućuje ostvarivanje potencijala i kreiranje nove, autentične verzije sebe. Zašto uopće raditi na sebi? Tko katkad nije ljut, tužan, uznemiren, pun sumnje i slabosti? To je sasvim uobičajeno, ali zašto ne razviti vještinu ovladavanja tim stanjima, osposobiti se za lakši i brži izlazak iz njih? Drugim riječima, zašto ne osnažiti sebe te doći u stanje pojačane pažnje, svjesnosti, ravnoteže i sposobnosti?

Naša podsvijest sadržava mnoga ograničavajuće programe koji su u nas upisani tijekom odrastanja, u dobu kada se formira osobnost koju smatramo sobom. Ta nas uvjerenja sabotiraju u ostvarenju i izražavanju sebe, otežavaju nam komunikaciju s drugima, narušavaju nam zdravlje i sprečavaju nas da živimo sretan i ispunjen život.

Srećom, programe je moguće reprogramirati. Ulaganjem u sebe gradimo se u osobu koja ima unutarnji balans, koja vlada sobom i nije lako podložna reaktivnosti, tj. utjecajima toksičnih emocija i stanja. Ta nova osoba može biti svatko tko to iskreno želi. Osvještavanjem, tj. unošenjem Svijesti u svaki aspekt našeg unutarnjeg svijeta misli i emocija, unosimo je i u vanjski svijet koji nas okružuje, u svakodnevni život, komunikaciju i odnose. Postizanje jasnoće daje nam snagu da objektivno razlučujemo što nam je potrebno, a što ne; što nas potiče, a što sputava; što nas gradi, a što uništava. Razvijanje Svijesti omogućuje nam da baš svako stanje i situaciju iskoristimo kao najbolji mogući poticaj za svoj napredak.

Donacije su dobrodošle. Prijave na e-mail kcmmyspirit@gmail.com.

Više informacija na stranici https://www.facebook.com/put.svijesti.terapija/.

The event is finished.

Date

14. 2. 2023.
Expired!

Time

12.00

Oznake

Društvena zbivanja,
Na rubu znanosti,
Predavanje

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply