Zadruga Dom konoplje i Mihael Zlovolić u KCM-u

U našim stalnim pokušajima da vam u programu KCM-a osim zabave dodamo i zanimljive informacije i saznanja, katkad čak i poslovne ideje, od ovog četvrtka nastavljamo s tematikom industrijske konoplje. Uz nas će od sada uvijek biti prisutna i Zadruga Dom konoplje, čije je jedno od sjedišta naš KCM, pa ćete tako i mimo predavanja u svakom trenutku doći do informacija ako vas zanima ta grana poljoprivrede ili pak blagodati domaćih hrvatskih proizvoda.

U prvom nastavku upoznat ćemo Zadrugu Dom konoplje i njezina voditelja Mihaela Zlovolića, koja okuplja najkvalitetnije uzgajivače industrijske konoplje i bavi se uzgojem, savjetovanjem, preradom i distribucijom proizvoda od konoplje. Doznat ćete kako postati uzgajivač i što je sve potrebno da dođete do kvalitetnog, vrhunskog proizvoda s etiketama i certifikatima.

Svi ste dobrodošli sa svojim pitanjima, poslovnim planovima, idejama ili pak vlastitim proizvodima koje biste predstavili široj publici. Veselimo se ponovnim susretima i kvalitetnoj komunikaciji…

Voditelji i moderatori programa: Mihael Zlovolić i Zoka.

The event is finished.

Date

14. 9. 2023.
Expired!

Time

12.00 - 14.00

Oznake

Predavanje

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Ostali organizatori

Zadruga Dom konoplje
Phone
+385925009257
Email
info@domkonoplje.com
Website
https://domkonoplje.com/