Slušaonica: DJ Nula – Na današnji dan

Devedesetih godina prošloga stoljeća naglo se popularizirao MTV Unplugged, forma akustičnoga koncerta. Jedan od najboljih svakako je MTV Unplugged Erica Claptona, koji je snimljen na današnji dan pred publikom u England’s Bray Studiju 1992. godine, iako su se u tome, po uzoru na njega, okušali gotovo svi jači bandovi i glazbenici toga doba pa je teško govoriti o najkvalitetnijoj svirci. Kako god, posrijedi je remek-djelo akustike koje svakako treba poslušati nekoliko puta.

Sade je jedna od najpopularnijih pop-rock izvođačica novijega doba, a s obzirom na to da joj je danas rođendan, poslušat ćemo njezin the best of po izboru DJ-a Nule. Iako, kada je Sade u pitanju, gotovo sve je the best.

Bad World Tour bila je prva svjetska turneja američkoga glazbenika Michaela Jacksona kao solo-umjetnika, koja se održala u Japanu, Australiji, Sjedinjenim Američkim Državama i Europi od 12. rujna 1987. do 27. siječnja 1989. godine. Turneja je trajala 16 mjeseci. U tom vremenu održana su 123 koncerta pred 4,4 milijuna obožavatelja u 15 zemalja. Nakon turneje Jackson je zaradio 125 milijuna dolara te je najvećom zaradom na turneji i najviše posjećenom turnejom u povijesti u Guinnessovu knjigu upisao dva nova svjetska rekorda. Stoga ćemo ovom prilikom poslušati live-nastup snimljen zadnjeg dana turneje, u Los Angelesu 16. siječnja 1989. godine.

The event is finished.

Date

16. 1. 2023.
Expired!

Time

11.00 - 14.00

Oznake

Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply