Otkazano: Thee Melomen + Mojo Man from Mars

Koncert je nažalost otkazan zbog bolesti. Bendu želimo brz oporavak, vidimo se drugom prilikom.

Nakon razlaza benda početkom 2020. godine zagrebačka garage-rock četvorka Thee Melomen okrenula je novu stranicu. Tim povodom okupila se u novoj postavi i u jesen 2021. snimila EP “Turn the Page” za izdavačku kuću “Martin’s Garage Records” iz Ljubljane. Oslanjajući se na zvuk prethodnog LP-a “Disappear” iz 2019. godine, izdanje donosi četiri nove pjesme, ovaj put s nadogradnjom prema heavy psych i blues-zvuku. Singl “Turn the Page” objavljen je u veljači ove godine, a drugi će singl “Black Rain” izaći sredinom svibnja. Materijal je snimljen, miksan i masteriran kod Borne Maksana u studiju “Rattus Rattus” u Zagrebu.

O bendu
Grupa Thee Melomen osnovana je krajem 2013. godine u Zagrebu. Prvo vlastito izdanje “Chinatown” objavljeno je početkom 2016. u kojem se nalaze autorske pjesme u stilu kluba CBGB iz New Yorka tijekom druge polovice sedamdesetih. Godinu potom sudjeluju na ekskluzivnoj sedmoinčnoj ploči američke izdavačke kuće ORG Music “Balkans-Pedro Four-Way” povodom Record Store Day 2017. sa sljedećim izvođačima: Vasko Atanasoski, Disciplin A Kitschme i Mike Watt + The Secondmen. Ploču “Disappear” objavljuju početkom 2019. za izdavačku kuću “Martin’s Garage Records” iz Ljubljane, u čiji zvuk unose elemente klasičnog i psihodeličnog rocka.

Do sada su svirali u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Češkoj i Njemačkoj. Članovi su Vedran Cesarec – vokal i ritam-gitara, Filip Fržop – solo-gitara, Igor Premor – bas-gitara i Vedran Majstorović – bubnjevi.

Mojo Man from Mars
Glasni zagrebački punk’n’roll bager dolazi u najnovijoj, najboljoj, najžešćoj i najzabavnijoj postavi, spreman da vas izuje iz cipela i natjera na bosonogu čagicu!

Linkovi
Turn the Page, Martin’s Garage Records i Facebook.

The event is finished.

Date

29. 6. 2022.
Expired!

Oznake

Koncert,
Ljetni program,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Mesnička
Mesnička ulica 12, Zagreb
Website
https://bit.ly/3KN1R7a
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Mesnička
Email
kulturnicentarmesnicka@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/