Drugi sajam konoplje u KCM-u

Uzgoj konoplje jedan je od najjačih poljoprivrednih potencijala u Hrvatskoj, ali još uvijek nedovoljno zamijećen, kako od poljoprivrednih institucija, tako i od samih poljoprivrednka, koji se uglavnom bave poznatim poljoprivrednim kulturama. U vremenima u kojima živimo i u kojima je naglo u prvi plan došlo ljudsko zdravlje i prehrana dobro je znati koja su konopljina blagotvorna djelovanja. Zato smo opet pripremili bogat program kako bismo vas što bolje upoznali s tim Božjim darom iz prirode. Uz pregršt domaćih uzgajivača i proizvođača, s kojima ćemo i porazgovarati, imat ćete priliku kušati čajeve i druge proizvode…

Iza konoplje stoji cijela jedna mitologija pa smo pripremili predavanje iz povijesti konoplje koje će nam ispričati Antonijo Pitinac, a u nastavku ćemo se baciti na genetiku, koja je od presudne važnosti za uzgoj, a na tom području nema boljeg od Mihaela Zlovolića. Svakako ćemo spomenuti i biodinamički uzgoj, uz sjajnog Hrvoja Novosela.

Uz ostale događaje koje ćemo naknadno najaviti, nadamo se da ćete se dobro zabaviti, ponešto naučiti, a pobrinuli smo se i da nas cijelo vrijeme prati prigodna glazba, pomno odabrana od naših DJ-ova.

📨💌 Izlagači, prijavite se na naš e-mail kcmmyspirit@gmail.com najkasnije do 11. siječnja 2023. u ponoć.

Date

14. 1. 2023.
Expired!

Time

11.00 - 18.00

Oznake

Predavanje,
Sajam

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/
QR Code