Denis Giljević: Večeras sam vaš(ar)

“Večeras sam vaš(ar)” Denisa Giljevića istodobno je predstava i predstavljanje posebnog, pomalo i jedinstvenog izdanja zbirke priča “Mali Mak i ja? To!”. Zbirka priča s malo oca, malo sina i puno duha, kako joj autor često tepa, kuštravo je klupko sastavljeno od pričuljaka o jednom mnogomatorom i jednom mnogomladom koji su iskakali na portalu Roditelji.hr, dnevničkih zapisa s ljetovaljuškanja 2012. godine, naknadnog izgaranja u roditeljstvu tijekom sezone 2016./17. na portalu Živim.hr i par sumnjivih literaturističkih izleta u pisuckanje za neodrasle.

Posebno izdanje te živahne zbirke priča iz svakodnevice oca i sina posebno je po malo neobičnijoj formi. Ukoričeno je u keramičku šalicu s otisnutom naslovnicom, a sadržaj zbirke, pedesetak priča i pričuljaka prilagođenih e-čitačima, pretočen je u USB memoriju na privjesku i uronjen u šalicu (nešto kao vrećica s čajem).

Zbirka neće biti predstavljena čitanjem pojedinca (čitaj: autora) nego kroz društvenu igru, aktivnim sudjelovanjem svih zainteresiranih posjetitelj(ic)a u ležernim provjerama znanja, neznanja i nadriznanja o konkretnom djelcu, ali i o nekim drugim autorovim zabludama.

Za sudionike i sudionice igara autor je osigurao dvadesetak simpatičnih nagrada, poklon-paketa kojima će, darujući ih najuspješnijima (ali i ponekom manje uspješnom!), predstaviti i neka druga djelca iz njegova šarenog opusa (zbirke priča, vrckaste majice, priče-privjeske i sl.).

Dobro došli!

Dodatne informacije potražite na stranici Giljotina.com.

The event is finished.

Date

2. 6. 2023.
Expired!

Time

18.00 - 19.30

Oznake

Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Leave a Reply