Basement Open Stage Jam Session

Gotovo svaki put kad se dogodi nekakva slučajna svirka, popularno nazvana jam, i kad se kojekakvi fakini dohvate instrumenata i zasviraju, dogodi se dobra glazba svakakvih žanrova i sve se to umiješa u neki groove koji se svima sviđa, bez obzira na to što im sve miriši na hip-hop, a oni inače slušaju isključivo heavy metal. Svakako su to dobre energije i za glazbenike i za ljubitelje glazbe, naravno i za klubove u kojima se sve to događa, jer na fajruntu svi spomenuti idu kući zadovoljni, što je primarni cilj svakog javnog kulturnog objekta. Zato vas u KCM-u čeka open stage sa svim instrumentima, potreban vam je samo neki dobar riff i kulturni pristup…

Svirajte blues, hip-hop, punk, jazz, rock… Pjevajte, svirajte s nekim s kim nikad niste svirali. Oplemenite svoje spoznaje o glazbi i umjetnosti muziciranja odmah tu na sceni, pred publikom, iz prve.

Na sceni će biti postavljeni bubanj, bas-pojačalo i bas marke Konzumcaster, od gitara jedan Telac, pojačalo Marshall… Trube i frule nemamo, ponesite svoje.

Na gornjem flooru zabavljat će vas DJ Nula. Dobro došli!

The event is finished.

Date

29. 6. 2022.
Expired!

Time

21.00

Oznake

Koncert,
Ljetni program,
Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Mesnička
Mesnička ulica 12, Zagreb
Website
https://bit.ly/3KN1R7a
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Mesnička
Email
kulturnicentarmesnicka@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/