Aplauz: Tombola Edition

Nakon objave prvog javnog natječaja za financijsku potporu roditeljima umjetnicima u području suvremenog plesa i pokreta pozivamo vas na druženje u Kulturnom centru Multimedija (Kranjčevićeva ulica 16a) na drugom eventu u organizaciji Zaklade Jasna Vuljević.

Želja nam je upoznati vas s plesnim umjetnicima i umjetnicima i njihovim radom kroz igru, glazbu i plesnjak. Kroz event će nas voditi Lucija Barišić, što svakako garantira zabavu i energiju za cijelu noć! ⚡️

🍀 20 h – ULAZ
🍀 21 h – TOMBOLA
🍀 22 h – CURA & DEČKO
🍀 23 h – DJ HVALA SVEN

☀️ ULAZ:
Preporučena donacija na ulazu jest 5 eura, uz koju možete izvući broj za sudjelovanje u tomboli.
☀️ TOMBOLA
Kolege s plesne scene i naši najbliži suradnici donirali su svoj rad i vještine koje možete osvojiti kao jedan od poklona na tomboli! Ručni radovi, masaže, knjige, karte za predstave…
☀️ CURA & DEČKO
Radi se glazbenom dvojcu koji su dugogodišnji suradnici i podržavatelji suvremene plesne scene, a od tog trenutka eventa, čagica je zagarantirana!
☀️ DJ HVALA SVEN
Nakon koncerta čagica se nastavlja uz DJ-a Hvala Svena! Veselimo vam se!

Prikupljena sredstva bit će usmjerena u natječaj za financijsku potporu roditeljima umjetnicima u polju suvremenog plesa i pokreta koji je trenutačno u tijeku.

Ako želite podržati djelovanje Zaklade Jasna Vuljević, željeni iznos možete uplatiti na IBAN UPPU PULS: HR8223400091100231050, PBZ. U svrhu uplate potrebno je upisati: Donacija za Zakladu Jasna Vuljević, APLAUZ! Tombola Edition.

The event is finished.

Date

24. 3. 2023.
Expired!

Time

20.00

Oznake

Program uživo

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/

Ostali organizatori

Leave a Reply