5. KCM-ov šahovski turnir Kralj Trešnjevke

Evo nas i u petom izdanju našeg malog turnira u šahu, u kojem se za razliku od ostale kulture kojom se bavimo u klubu ipak mogu pronaći najbolji pojedinci pa ih možemo proslaviti i nagraditi prigodnim medaljama i diplomama. Dakako, za najbolje pripremit ćemo i novčane nagrade, a prikupit ćemo ih kotizacijom od tri eura za sve sudionike turnira.

Dobnih i spolnih granica nema, svi ste dobrodošli, od 7 do 77. Dok budete igrali, ljudi će hodati oko vas, slušat će se glazba, pomno odabrana od naših DJ-ova, i navijat će se, tako da vas očekuju teški uvjeti na stazi. Stoga vas molimo da cijelu stvar shvatite isključivo kao zabavni, sportski šou. I ne ljutite se ako vas natambura klinjo od sedam godina…

Kako se prijaviti? Pristupite našim djelatnicima na šanku, prijavite se na turnir i uplatite kotizaciju od tri eura, koja će u cijelosti ići u nagradni fond za najbolje, a i kako biste imali barem neku obavezu doći, a ne ostati doma, a prijavili se.

Prijave u inboks NE primamo. Ionako je pretrpan. Sustav natjecanja: izgubite – ispadate.

Polufinalni i finalni mečevi igraju se u večernjem terminu na glavnom stageu s početkom od 19 sati, uz publiku i projekciju partija na velikom platnu. U pauzama mnogo dobre glazbe i ostalih zezancija, a pripremili smo i predavanje o nastanku i povijesti šaha te o njegovu utjecaju na razne događaje u povijesti čovječanstva koje će nam predstaviti neki od najjačih hrvatskih šahovskih velemajstora. Ono će se održati od 18 sati, prije polufinalnih i finalnih mečeva.

Ovisno o broju prijavljenih, obavijestit ćemo vas dodatno o sustavu natjecanja kako bi sve teklo glatko, a da usput svima bude zabavno.

Djeca su poželjna i dobrodošla. Bacite se na trening, dobro nam došli i želimo vam svima dobar provod!

The event is finished.

Date

5. 3. 2023.
Expired!

Time

11.00 - 22.00

Oznake

Sport

Lokacija

Kulturni centar Multimedija
Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb
Website
https://bit.ly/3rs1ztJ
Kategorije

Organizator

Kulturni centar Multimedija
Email
kcmmyspirit@gmail.com
Website
https://kcm-club.net/